Blog

Wij zijn bezig met het maken van extra blog inhoud, als u vragen heeft over een van de blogs of idee├źn heeft voor nieuwe inhoud, neem dan contact met ons op via ons contactformulier

Filter Onderwerpen: Alles / Supply Chain / Explainer / SCOR

Onderwerpen; Explainer

Maximizing Learning Efficiency: The Power of Spaced Repetition

15 nov. 2023 16:05
#
Onderwerpen; Explainer

Wat is enterprise resource planning?

19 dec. 2022 11:02
#
Onderwerpen; Supply Chain Explainer

Wat is Operations Management?

13 dec. 2022 14:52
Operationeel management gaat over het beheer van de processen en middelen die bedrijven gebruiken om goederen en diensten te produceren en te leveren. Het omvat het toezicht op de dagelijkse activiteiten die een bedrijf soepel draaiende houden. Ook het nemen van strategische beslissingen om de effici├źntie en productiviteit te verbeteren horen bij operations management. In de praktijk zijn er verschillende manieren waarop dit gebeurd. Meer over deze manieren lees je verder in dit artikel. Wat is er nodig voor een succesvolle onderneming? Dit is waar operations management zich mee bezig houd. Het is een essentieel onderdeel wat de operaties ofwel het gehele productieproces overziet en aanstuurt.
#
Onderwerpen; Explainer

Bullwhip Effect in de Supply Chain: Definities, Voorbeelden & Oplossingen

28 jul. 2022 13:50
The bullwhip effect is a phenomenon in supply chain management that causes excessive inventory investment and overstocking at the supplier, importers, and wholesaler levels. It illustrates how a small, localized spike can have a much-greater-then-expected impact on an entire supply chain or production system.
#
Onderwerpen; Supply Chain Explainer

Wat is een supply chain?

16 feb. 2022 11:52
Een supply chain is de keten van diensten, materialen en informatie van leveranciers via een bedrijf naar zijn klanten. In deze keten word van een grondstof door meerderen bedrijven een product gemaakt en/of diensten geleverd. Binnen de supply chain is samenwerking nodig tussen alle partijen om zo efficient mogelijk te werken. Supply chain management gaat over de creatie en het managen van de goederen, materialen en informatie in deze keten.

Gewaardeerd door onze klanten met een:

pcp.jpg

logo ascm consulting partner.png

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085 4013474
E-mailadres[email protected]

KVK nummer: 71052208

Ga direct naar:

 

© Visie Partners B.V. | Privacy policy | Algemene voorwaarden