APICS opleidingen

De Amerikaanse Association for Operations Management is de internationale standaard voor opleidingen in operations management. De opleidingen zijn geschikt voor mensen van operationeel tot strategisch niveau binnen organisaties. Deze opleidingen worden door bedrijven overal ter wereld aangeboden.

ASCM, de nieuwe naam van APICS

sinds 2016 heeft APICS een nieuwe naam, namelijk ASCM. ASCM staat voor de Association for Supply Chain Management en heeft als doel om Supply chain managers verder te helpen. De APICS-trainingsprogramma's houden na deze naamswijziging hun eigen naam. Ze werken sinds 2016 ook samen met zowel Demand Driven Institute en Institute for Business Forecasting om supply chain-professionals verder te helpen. Deze beide insituten werken al samen met ons voor dit moment. ASCM erkent ons als Premier Partner voor hun opleidings-programma's. Verder zijn wij ook ASCM-consultingpartner, dit houd in dat wij klanten verder kunnen helpen bij het verbeteren van de supply chain met de hulpmiddelen die ASCM beschikbaar stelt.

Internationale standaard

Toonaangevende softwareleveranciers zoals SAP, QAD, ORACLE en MS Dynamics gebruiken de APICS-concepten en terminologie in hun software.Ook lokale software leveranciers zoals exact gebruiken de terminologie zoals deze onderwezen wordt in APICS cursussen.

ASCM Premier Channel Partner

Visie Partners is Premier Channel Partner voor de Nederlandse markt. Deze titel betekent dat wij een grote bijdrage leveren in het opleiden van de supply chain-community. Wij bieden een  uitgebreid aanbod aan APICS opleidingen.

We zien het als onze verplichting om onze cursussen aan te bieden met de hoogst mogelijke kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen, houden we ons aan de regels met betrekking tot aantal cursusbijeenkomsten en maken wij gebruik van  het officiële cursusmateriaal.

Onze ervaring heeft aangetoond dat een afgeronde training bij een Premier Channel Partner een extra boost geeft aan de carrière van een deelnemer.

APICS Maintenance

Om uw behaalde certificering te onderhouden is het nodig om uw kennis bij te houden. Het up to date houden van uw kennis kan gedaan worden door cursussen te volgen, mee te doen aan workshops of door naar APICS (partner) evenementen te gaan. Het jaarlijkse ASCM congres is bijvoorbeeld goed voor 24 onderhoudspunten. Momenteel zijn wij druk bezig met het plannen van evenementen. Om uw certificering bij te houden dient u iedere 5 jaar 75 onderhoudspunten te halen.Voor het bijhouden van deze maintenance punten bieden wij al onze klanten gratis toegang tot ons supply chain netwerk, scnet.nl

ASCM Instructor Development

Wij werken samen met ASCM om docenten wereldwijd te voorzien van didactische vaardigheden. Onze organisatie organiseert een aantal keer per jaar, lessen in het lesgeven. Wij bieden deze cursussen aan in samenwerking met andere ASCM opleiders in europa en daarbuiten. Alle docenten van Visie Partners maken onderdeel uit van het programma om de doceer vaardigheid continu te verbeteren.

Veel gevraagd in Supply Chain Management

De opleidingen die wij aanbieden worden veel gevraagd door bedrijven. Om een idee te krijgen van functies waarvoor CPIM, CSCP of CLTD een vereiste of een Pré is? kijk dan op indeed.com

APICS Opleidingsoverzicht:

Bij ons kunt u verschillende APICS-programma's volgen. Momenteel bieden we de volgende cursussen aan:

Premier Channel Partner

22 Sessies
220 uur
1.395,- | 3.950,- excl. btw en examens

APICS CPIM

Een brede Operations Management opleiding waarin aandacht wordt besteed aan onderwerpen als supply chain management, planning, demand management, voorraadbeheer, kwaliteitsbeheersing en strategieontwikkeling vanuit een bedrijfskundig perspectief.

12 Sessies
120 | 160 uur
1.295,- | 2.950,- excl. btw en examens

APICS CSCP

Certified Supply Chain Professional. Deze opleiding geeft professionals de handvatten om activiteiten van de productie- en distributieketens te integreren en besturen.

10 Sessies
90 | 140 uur
1.195,- | 2.750,- excl. btw en examen

APICS CLTD

Dit opleidingsprogramma zet de standaard voor logistieke certificering. De komende jaren ontstaat er een groot tekort aan professionals op het gebied van logistiek, transport en distributie. APICS CLTD voorziet in de groeiende behoefte aan professionals die innovatieve concepten kunnen toepassen. Deze innovaties zijn nodig voor organisaties die voordeel willen halen uit de ontwikkelingen in transport en distributie.

2 days Sessies
€500,- excl VAT

APICS TTT

De APICS Train The Trainer is een interactieve tweedaagse training in didactische vaardigheden. TTT is een verplichte training voor aankomende of nieuw gestarte APICS-instructeurs. Tijdens de training leert u hoe u uw lessen kunt ontwerpen en hoe u de cursisten kunt betrekken en motiveren. Je leert hoe om te gaan met verschillende leerstijlen van studenten die je lesgeeft en hoe je dat onderdeel kunt maken van de lesplannen.

Klantenvertellen.nl

pcp.jpg

logo ascm consulting partner.png

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085 4013474
E-mailadres[email protected]

KVK nummer: 71052208