Blog

Wij zijn bezig met het maken van extra blog inhoud, als u vragen heeft over een van de blogs of idee├źn heeft voor nieuwe inhoud, neem dan contact met ons op via ons contactformulier

Filter Onderwerpen: Alles / Supply Chain / Explainer / SCOR

#
Onderwerpen; Supply Chain SCOR

Ben jij ontevreden over je supply chain?

26 apr. 2023 13:18
Uit onderzoek blijkt dat je niet alleen bent. Het Duitse SAP heeft onderzoek gedaan onder haar Nederlandse klanten en daaruit blijkt dat maar liefst 97% van de bedrijven ontevreden is over hun huidige supply chain.
#
Onderwerpen; Supply Chain Explainer

Wat is Operations Management?

13 dec. 2022 14:52
Operationeel management gaat over het beheer van de processen en middelen die bedrijven gebruiken om goederen en diensten te produceren en te leveren. Het omvat het toezicht op de dagelijkse activiteiten die een bedrijf soepel draaiende houden. Ook het nemen van strategische beslissingen om de effici├źntie en productiviteit te verbeteren horen bij operations management. In de praktijk zijn er verschillende manieren waarop dit gebeurd. Meer over deze manieren lees je verder in dit artikel. Wat is er nodig voor een succesvolle onderneming? Dit is waar operations management zich mee bezig houd. Het is een essentieel onderdeel wat de operaties ofwel het gehele productieproces overziet en aanstuurt.
#
Onderwerpen; Supply Chain

Lean management voor supply chain

9 jun. 2022 11:41
Heb je een probleem in je productieproces, lopen de zaken niet helemaal zoals gepland? Grote kans dat mensen aankomen met de lean methode om al je problemen en zorgen weg te nemen. De lean methode is ontwikkeld door engineers die bezig waren met het toyota productie systeem en je kan het ook best een japanse fylosofie noemen. Maar is Lean de oplossing voor al je problemen?
#
Onderwerpen; Supply Chain

Demand planning in de supply chain

17 mrt. 2022 13:51
Waarom is demand planning belangrijk? Demand planning is een manier om het supply chain management proces zo goed mogelijk te laten werken voor het bedrijf. Bedrijven moeten weten wat ze moeten produceren. De beste manier om aan de toekomstige vraag te voldoen is door gebruik te maken van een meerstappenproces dat emand planning wordt genoemd. Planning van de vraag is een belangrijk proces om te weten wat er moet worden geproduceerd en om ervoor te zorgen dat er vraag is.
#
Onderwerpen; Supply Chain Explainer

Wat is een supply chain?

16 feb. 2022 11:52
Een supply chain is de keten van diensten, materialen en informatie van leveranciers via een bedrijf naar zijn klanten. In deze keten word van een grondstof door meerderen bedrijven een product gemaakt en/of diensten geleverd. Binnen de supply chain is samenwerking nodig tussen alle partijen om zo efficient mogelijk te werken. Supply chain management gaat over de creatie en het managen van de goederen, materialen en informatie in deze keten.

Gewaardeerd door onze klanten met een:

pcp.jpg

logo ascm consulting partner.png

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085 4013474
E-mailadres[email protected]

KVK nummer: 71052208

Ga direct naar:

 

© Visie Partners B.V. | Privacy policy | Algemene voorwaarden