Online klaslokaal

Wij bieden u de mogelijkheid om onze opleidingen online te volgen in uw eigen klas. Een onlinecursus een goede optie. Met onze onlineklassen kunt u zonder vertraging nu investeren in uw persoonlijke ontwikkeling en carrière. De lessen worden, aan de hand van een cursusrooster, aan een vaste groep cursisten gegeven. U volgt dus waar u wilt, een opleiding in groepsverband. Een online sessie duurt drie uur, dit kan in de ochtend, middag en de avond.

Hoe werkt een online klaslokaal

Wij maken gebruik van een speciale studio waarbij het mogelijk is voor de docent om de deelnemers en zijn les tegelijk te zien. Cursisten kunnen op ieder moment vragen stellen en/of hun inzichten delen met anderen. Hierdoor is veel interactie mogelijk die lijkt op die in een fysieke klas. Een onlineklas is geschikt voor groepen van 3 tot 14 cursisten.

Benodigdheden

Voor de online sessies wordt gebruik gemaakt van professionele web conference software waarbij geen software op uw computer of laptop geïnstalleerd hoeft te worden. Bij het gebruik van een tablet of telefoon met IOS of Android, is het wel nodig om een app te downloaden.

Om deel te kunnen nemen aan de onlineklas heeft u nodig:

  • Een computer of tablet met een headset en een webcam/selfie-camera
  • Een internetverbinding van minimaal 3MB

Cursusmateriaal

De online sessies sluiten naadloos aan op de elektronische leeromgeving. Het cursusmateriaal  is zowel online als in boekvorm beschikbaar. Voor aanvang van de cursus ontvangt u, net als bij een klassikale cursus het boekenpakket.

Bovendien krijgt u toegang tot de online leeromgeving van Visie Partners.

Gewaardeerd door onze klanten met een:

pcp.jpg

logo ascm consulting partner.png

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085 4013474
E-mailadres[email protected]

KVK nummer: 71052208

Ga direct naar:

 

© Visie Partners B.V. | Privacy policy | Algemene voorwaarden