Opleidingen van Visie Partners

Wij bieden een breed aanbod van cursussen op het gebied van operations en supply chain management aan. Direct hieronder vind je de partners waarvan wij opleidingen aanbieden, onder de partners vind u een overzicht van alle opleidingen die wij aanbieden. Meer informatie over Operations management leest u in onze blog.

apics   apic_suply_chain_council   IBF   ddi.svg

Maatwerk opleidingen

Wij bieden ook de optie voor bedrijven om een training of opleiding op maat te ontwikkelen. Hierbij kunnen wij de medewerkers gerichter trainen dan met een brede opleiding zoals wij die normaal aanbieden. Wij hebben veel ervaring in supply chain management, supply chain excellence, operations management, inkoop en business administration.

Meer informatie over onze maatwerk oplossingen, 


#
16 Aantal dagdelen
220 uur
1.520,- | 3.750,- excl. btw en examens

APICS CPIM (Certified in Planning and Inventory Management)

Een brede Operations Management opleiding waarin aandacht wordt besteed aan onderwerpen als supply chain management, planning, demand management, voorraadbeheer, kwaliteitsbeheersing en strategieontwikkeling vanuit een bedrijfskundig perspectief.

#
4 Aantal dagdelen
30 | 50 uur
€ 1.495,- excl. btw en examen

DDMRP Planner

De cursus Demand Driven Planner (DDP) is ontworpen voor professionals op het gebied van planning, inkoop en supply chain professionals die verantwoordelijk zijn voor het implementeren en handhaven van het DDMPR-concept. Dit concept legt uit op welke plekken strategische buffers geplaatst moeten worden. Dit resulteert in zo min mogelijk variatie in het productieproces en een zo constant mogelijke workflow.

#
14 Aantal dagdelen
120 | 160 uur
1.695,- | 3.475,- excl. btw en examens

APICS CSCP

Certified Supply Chain Professional. Deze opleiding geeft professionals de handvatten om activiteiten van de productie- en distributieketens te integreren en besturen.

#
4 Aantal dagdelen
60 uur
€ 1.495,- excl. btw en examen

DDMRP Leader

De DDL cursus is ontwikkeld voor midden en senior operations en supply chain managers die aan de slag willen met het Demand Driven Operating Model (DDOM). Onderwerpen van de cursus zijn de huidige uitdagingen voor organisaties, nieuwe managementmodellen en de Demand Driven Sales and Operations Planning

#
12 Aantal dagdelen
90 | 140 uur
1.365,- | 2.950,- excl. btw en examen

APICS CLTD (Certified in Logistics, Transportation and Distribution)

Dit opleidingsprogramma zet de standaard voor logistieke certificering. De komende jaren ontstaat er een groot tekort aan professionals op het gebied van logistiek, transport en distributie. APICS CLTD voorziet in de groeiende behoefte aan professionals die innovatieve concepten kunnen toepassen. Deze innovaties zijn nodig voor organisaties die voordeel willen halen uit de ontwikkelingen in transport en distributie.

#
2 days Aantal dagdelen
€500,- excl. btw

APICS TTT (Train The Trainer)

De APICS Train The Trainer is een interactieve tweedaagse training in didactische vaardigheden. TTT is een verplichte training voor aankomende of nieuw gestarte APICS-instructeurs. Tijdens de training leert u hoe u uw lessen kunt ontwerpen en hoe u de cursisten kunt betrekken en motiveren. Je leert hoe om te gaan met verschillende leerstijlen van studenten die je lesgeeft en hoe je dat onderdeel kunt maken van de lesplannen.

#
4 Aantal dagdelen
20 | 30 uur
€ 1.795 excl. BTW

SCOR DS

Deze tweedaagse cursus is geschikt voor professionals die nieuw zijn in het Supply Chain Operations Reference (SCOR) framework en de implementatie ervan. SCOR is gebaseerd op een solide repository van verbeteringsprogramma's en -processen en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk instrument voor prestatiebeheer voor bedrijven die hun supply chain prestaties willen verbeteren.

#
6 Aantal dagdelen
30 | 50 uur
2.250,- excl. btw inclusief examens 3.360,- excl btw

IBF CPF

De cursus is aantrekkelijk voor iedereen die met forecasting werkt. Er is altijd behoefte aan het vinden van de juiste methode voor het forecasten van de vraag, alsmede het beoordelen van verschillende methoden.

#
7 Aantal dagdelen
90 | 120 hours
4.950,- | 2.675,- excl. VAT and exams

APICS CTSC (Certified in Transformation for Supply Chain)

APICS CTSC is for professionals wanting to (co-)lead change in the supply chain. Supply chain transformation requires knowledge and experience in operations, supply chain, or logistics. This is necessary to recognize problems and empathize with colleagues in the relevant supply chain functions. The course is also suitable for employees from other departments involved in the transformation, such as IT, finance, and HRM.

Gewaardeerd door onze klanten met een:

pcp.jpg

logo ascm consulting partner.png

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085 4013474
E-mailadres[email protected]

KVK nummer: 71052208

Ga direct naar:

 

© Visie Partners B.V. | Privacy policy | Algemene voorwaarden