APICS

De Amerikaanse Association for Operations Management (APICS) is de internationale standaard voor opleidingen in operations management. De opleidingen zijn geschikt voor mensen van operationeel tot strategisch niveau binnen organisaties.

Toonaangevend

Toonaangevende softwareleveranciers zoals SAP, QAD, ORACLE en EXACT gebruiken de APICS-concepten en terminologie in hun software.

APICS Premier Channel Partner

Visie Partners is de Nederlandse Premier Channel Partner. Deze titel betekent hoge kwaliteit en een bijdrage aan de supply chain-community, evenals een uitgebreid aanbod aan APICS producten.

Om voor de APICS-kwaliteit te zorgen houden wij ons altijd aan de voorschriften wat betreft cursusdagen en gebruiken wij altijd het officiële APICS materiaal.

Uit onze ervaring en die van Premier Channel Partners wereldwijd blijkt dat een bij ons afgeronde opleiding een extra boost geeft aan een cursist's carrière.

Bij ons kunt u meerdere APICS programma's volgen. Wij bieden momenteel de volgende opleidingen aan:

22 Sessies
220 uur
1.395,- | 3.950,- excl. btw en examens

APICS CPIM

APICS CPIM is een brede Operations Management opleiding waarin aandacht wordt besteed aan onderwerpen als supply chain management, planning, demand management, voorraadbeheer, kwaliteitsbeheersing en strategieontwikkeling vanuit een bedrijfskundig perspectief.

12 Sessies
120 | 160 uur
1.295,- | 2.950,- excl. btw en examens

APICS CSCP

Certified Supply Chain Professional. De opleiding APICS CSCP geeft professionals de handvatten om activiteiten van de productie- en distributieketens te integreren en besturen.

10 Sessies
90 | 140 uur
1.195,- | 2.750,- excl. btw en examen

APICS CLTD

APICS CLTD is het opleidingsprogramma die de standaard zet voor logistieke certificering. De komende jaren ontstaat er een groot tekort aan professionals op het gebied van logistiek, transport en distributie. APICS CLTD voorziet in de groeiende behoefte aan professionals die innovatieve concepten kunnen toepassen. Deze innovaties zijn nodig voor organisaties die voordeel willen halen uit de ontwikkelingen in transport en distributie.

Klantenvertellen.nl

 

pcp.jpg

Contactgegevens

Visie Partners B.V.
Noorderstraat 193
9611 AE Sappemeer, Nederland

Postadres: 
Noorderstraat 223 
9611 AE Sappemeer, Nederland

Telefoonnummer: 0598 381 274
E-mailadres: [email protected]

KVK nummer: 53858956

Deel deze pagina:

Volg ons via: