APICS certificeringen

De Amerikaanse Association for Operations Management (APICS) is de internationale standaard voor opleidingen in operations management. De opleidingen zijn geschikt voor mensen van operationeel tot strategisch niveau binnen organisaties.

ASCM

APICS heeft ASCM opgericht. De ASCM (Association for Supply Chain Management) betekent om Supply chain managers verder te helpen. Ze bieden de APICS-trainingsprogramma's aan en sluiten overeenkomsten met DDI en IBF om supply chain-professionals verder te helpen. ASCM erkent ons als Premier Partner voor hun APICS-programma's en als ASCM-consultingpartner om onze klanten verder te helpen bij het verbeteren van de supply chain.

Toonaangevend

Toonaangevende softwareleveranciers zoals SAP, QAD, ORACLE en EXACT gebruiken de APICS-concepten en terminologie in hun software.

APICS Premier Channel Partner

Visie Partners is de Nederlandse Premier Channel Partner. Deze titel betekent hoge kwaliteit en een bijdrage aan de supply chain-community, evenals een uitgebreid aanbod aan APICS producten.

We zien het als onze taak om onze cursussen aan te bieden met de hoogst mogelijke kwaliteit. Om de APICS-kwaliteit te waarborgen, houden we ons aan de regels met betrekking tot cursusbijeenkomsten en het officiële APICS-materiaal.

Onze ervaring en die van Premier Channel Partners wereldwijd heeft aangetoond dat een afgeronde training bij een Premier Channel Partner een extra boost geeft aan de carrière van een deelnemer.

Bij ons kunt u verschillende APICS-programma's volgen. Momenteel bieden we de volgende cursussen aan:

22 Sessies
220 uur
1.395,- | 3.950,- excl. btw en examens

APICS CPIM

APICS CPIM is een brede Operations Management opleiding waarin aandacht wordt besteed aan onderwerpen als supply chain management, planning, demand management, voorraadbeheer, kwaliteitsbeheersing en strategieontwikkeling vanuit een bedrijfskundig perspectief.

12 Sessies
120 | 160 uur
1.295,- | 2.950,- excl. btw en examens

APICS CSCP

Certified Supply Chain Professional. De opleiding APICS CSCP geeft professionals de handvatten om activiteiten van de productie- en distributieketens te integreren en besturen.

10 Sessies
90 | 140 uur
1.195,- | 2.750,- excl. btw en examen

APICS CLTD

APICS CLTD is het opleidingsprogramma die de standaard zet voor logistieke certificering. De komende jaren ontstaat er een groot tekort aan professionals op het gebied van logistiek, transport en distributie. APICS CLTD voorziet in de groeiende behoefte aan professionals die innovatieve concepten kunnen toepassen. Deze innovaties zijn nodig voor organisaties die voordeel willen halen uit de ontwikkelingen in transport en distributie.

2 days Sessies
€500,- excl VAT

APICS TTT

De APICS TTT is een interactieve tweedaagse training in didactische vaardigheden. TTT is een verplichte training voor aankomende of nieuw gestarte APICS-instructeurs. Tijdens de training leert u hoe u uw lessen kunt ontwerpen en hoe u de cursisten kunt betrekken en motiveren. Je leert hoe om te gaan met verschillende leerstijlen van studenten die je lesgeeft en hoe je dat onderdeel kunt maken van de lesplannen.

Klantenvertellen.nl

pcp.jpg

logo ascm consulting partner.png

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085 4013474
E-mailadres[email protected]

KVK nummer: 71052208