apics   apic_suply_chain_council   IBF   ddi.svg

22 Sessies
220 uur
1.395,- | 3.950,- excl. btw en examens

APICS CPIM

APICS CPIM is een brede Operations Management opleiding waarin aandacht wordt besteed aan onderwerpen als supply chain management, planning, demand management, voorraadbeheer, kwaliteitsbeheersing en strategieontwikkeling vanuit een bedrijfskundig perspectief.

2 dagen Sessies
30 | 50 uur
€ 1.495,- excl. btw en examen

DDMRP Planner

De cursus Demand Driven Planner (DDP) is ontworpen voor professionals op het gebied van planning, inkoop en supply chain professionals die verantwoordelijk zijn voor het implementeren en handhaven van het DDMPR-concept. Dit concept legt uit op welke plekken strategische buffers geplaatst moeten worden. Dit resulteert in zo min mogelijk variatie in het productieproces en een zo constant mogelijke workflow.

12 Sessies
120 | 160 uur
1.295,- | 2.950,- excl. btw en examens

APICS CSCP

Certified Supply Chain Professional. De opleiding APICS CSCP geeft professionals de handvatten om activiteiten van de productie- en distributieketens te integreren en besturen.

2 dagen Sessies
60 uur
€ 1.495,- excl. btw en examen

DDMRP Leader

De DDL cursus is ontwikkeld voor midden en senior operations en supply chain managers die aan de slag willen met het Demand Driven Operating Model (DDOM). Onderwerpen van de cursus zijn de huidige uitdagingen voor organisaties, nieuwe managementmodellen en de Demand Driven Sales and Operations Planning

10 Sessies
90 | 140 uur
1.195,- | 2.750,- excl. btw en examen

APICS CLTD

APICS CLTD is het opleidingsprogramma die de standaard zet voor logistieke certificering. De komende jaren ontstaat er een groot tekort aan professionals op het gebied van logistiek, transport en distributie. APICS CLTD voorziet in de groeiende behoefte aan professionals die innovatieve concepten kunnen toepassen. Deze innovaties zijn nodig voor organisaties die voordeel willen halen uit de ontwikkelingen in transport en distributie.

2 dagen Sessies
30 | 50 uur
1.395,- excl. btw

IBF CPF

De cursus is aantrekkelijk voor iedereen die met forecasting werkt. Er is altijd behoefte aan het vinden van de juiste methode voor het forecasten van de vraag, alsmede het beoordelen van verschillende methoden.

3 dagen Sessies
40 | 60 uur
3.190,- plus-member

APICS SCOR-P

De driedaagse cursus is voor professionals die nog niet bekend zijn met het Supply Chain Operations Reference (SCOR) framework en de invoering hiervan. Op basis van een database van verbeterprogramma’s met zowel metrics als processen, is SCOR uitgegroeid tot een belangrijk performance management-tool voor bedrijven die hun supply chain performance willen verhogen.

Klantenvertellen.nl

 

pcp.jpg

Contactgegevens

Visie Partners B.V.
Noorderstraat 193
9611 AE Sappemeer, Nederland

Postadres: 
Noorderstraat 223 
9611 AE Sappemeer, Nederland

Telefoonnummer: 0598 381 274
E-mailadres: [email protected]

KVK nummer: 53858956

Deel deze pagina:

Volg ons via: